Szolgáltatások

Történetei mindenkinek vannak, csak elő kell őket csalogatni. A storytelling módszerét hívva segítségül, segítek abban, hogy hogyan kerülj közelebb az elfelejtett, vagy éppen eltemetett történeteidhez.

Az újramegtalált történeteidből, megalkotjuk saját történetbankodat, és megmutatom, hogy mit érdemes a meggyőzésben és változásmenedzsmentben alkalmaznod.

Mi fán terem még a storytelling?

Az üzleti történetmesélés a munka emberi oldalára összpontosít. Alapvetően azt jelenti, hogy történeteket mesél el ahelyett, hogy tényeket sorolna fel. Remek kommunikációs eszköz,mert  a jó történetek jobban kapcsolódnak egymáshoz. Hosszabb ideig maradnak meg a hallgatóság gondolataiban.

Egyéni vagy csoportos tréning, hogy a történetmesélés eszközével profi elóadóvá válj, legyen az munka vagy akár magánélet. Tanulj meg profin történetet mesélni és ezáltal válj izgalmas személyiséggé.

Egyéni felkészítés egy konkrét perezentációra, előadásra, úgy, hogy maradandó legyen a mondanivalód és emlékezzenek Rád.
Hogyan alkossam meg a történetbankomat?

Storytelling plusz

Egyéni fejlesztésű vizuális történetmesélés módszerével a photo storytelling rejtelmeibe vezetlek be. Nagyon hiszek a mondásban, hogy egy kép többet mond 1000 szónál